Du og din stol

Vend deg forover, len deg bakover eller mot siden. Varier bevegelsene og stillingene nærmest i det uendelige. Hvil mens du ligger med føttene plassert oppå armlenene. Sitt tilbakelent med brystet mot stolryggen. Stolen Ekstrem fra Varier innbyr til å sitte akkurat slik du vil.

Stol.png

Å sitte er også bevegelse. Varier designer og produserer stoler som ”beveger seg” med kroppen din. Filosofien er enkel: Får man anledning til å bevege seg, så gjør man det. I Ekstrem kan du ikke bare sitte slik du vil og skifte stilling slik du vil, du sitter også veldig behagelig, mykt og godt. Nettopp derfor er Ekstrem en stol å prøve, en stol å arbeide fra, en stol som passer like godt i stua som på i et barneværelse.

Ekstrem ble utviklet av norske Terje Ekstrøm alt i 1972 og satt i produksjon i 1984. I dag er det Varier Furniture som produserer stolen som gir kroppen frihet selv når du sitter.