Sommer under åpen himmel

Det er vår, det er konfirmasjoner, det er en sommer på vei. Og det er altså tid for endelig å nyte lys og varme i utemøbler som passer perfekt for norske forhold.

SHM7353_0.jpg

En liten balkong som kan romme to stoler og et bord? En stor hage med plass til mange sitteplasser og spisebord? Sofaen og spisebordet Flex fra Cane-line passer når du har gjester. Akkurat som sofaen Frame Multi fra Sundays Design.  Fri Form, med sine eksklusive terrassemøbler, er ny leverandør hos oss. Belysningen hører også med, og er viktig når kvelden faller på og det fortsatt er fint å sitte ute. Louis Poulsens lamper er som skulpturer.

Men det er mye mer også av skandinavisk design til late, gode hagedager. Til konfirmasjonsselskapet. Til hytteliv og natur. Til å skape god stemning og like gode minner. Nå er utemøblene i butikken. Og ja, selvfølgelig, også utenfor.