String – hyller til et hvert rom

String er hyllesystemet som kan skreddersys for ditt hjem og dine ønsker. Og med en fleksibilitet som gjør at String passer like godt på kjøkkenet som i stuen, på kontoret som i gangen. I år kommer flere nyheter.

String lanserer flere nye produkter i 2018. Spjut – eller spyd på norsk - finnes i fargene hvitt, grått og svart, og kan blant annet romme glassene dine. Flaskstället – flaskestativet - hjelper deg med å holde orden på nettopp flaskene dine, og er også i hvitt, grått og svart. Mens Galge, i samme formspråk som gavlene, henger fra en metallstang fra Sting+ og skaper harmoni både i gangen og i skapet.

Dessuten lanseres to nye versjoner av klassiske String Pocket, i oljet teak og oljet røkt eik. Treslagene gir det minste medlemmet i String-familien et elegant uttrykk. Nytt vil også et skap med speildører være. 

String.png

Veronica og Montana hver fredag

Hver fredag føler vi oss privilegert. Da er Veronica hos Haukaas, klar til å vise fram alle mulighetene i Montanas hyllesystem.  Hun kan hjelpe deg med å tegne din egen Montana-innredning, hun kan forklare og inspirere. Montana, med sine ulike dybder, moduler og fargevalg, og sin ulike bruk, på badet, i gangen, i stuen, som skjenk, tv-benk eller bokhylle, kjenner hun ut og inn.

Veronica er i butikken alle fredager i januar og februar med unntak av 16.2.

Da Peter Lassen utviklet Montana lå det et gjennomtenkt matematisk og filosofisk prinsipp bak.  De matematiske beregningene er komplekse og basert på 5,7 cm, men filosofien er til gjengjeld enkel: Alle elementer i Montanas univers skal kunne kombineres i det uendelige og være praktiske, vakre, holdbare og uavhengige av skiftende moter. Slik har det vært siden 1982, og slik fortsetter det å være.

15 prosent på alle møbler fra Varier

peelfoot1_61297_355x355.jpg

Det sies gjerne at design er 98 prosent sunn fornuft. Forskjellen finnes i de siste to prosentene. Når disse har magien som tilfører livene våre noe ekstra, kan vi ikke leve uten dem, uttaler Olav Eldøy.

Møbeldesigneren fra Stort har vunnet flere priser – blant annet for recliner-stolen Peel som produseres av Varier Furniture og leveres i stoff og skinn. Har du sett når noen klarer å skrelle en appelsin slik at skallet blir som en lang spiral? Denne formen var inspirasjonen da Eldøy designet Peel i 2002. Det er et unikt design - for et møbel med en unik sittekomfort.

Vippemekanismen kan reguleres etter kroppsvekten slik at stolen følger dine bevegelser. Peel snor seg beskyttende rundt kroppen din og blir et naturlig hvilested i hjemmet. I Peel sitter du utrolig godt. Samtidig er altså stolen lovprist for fasongen og uttrykket. Dette er skandinavisk design på sitt beste. Og det er mye mer å si om stolen også. Men det fineste er å prøve den selv – du finner den på vårt januarsalg