Se høstens nyhet – sofaen Frí

Designeren Jonas R. Stokke presenterte selv høstens store nyhet fra Hjelle – sofaen Frí – under Åpent hus hos Haukaas. Dette er en sofa som byr på høy komfort og kvalitet som varer.

Sitte-sammen-red.jpg

Ideen bak Frí – ferie på islandsk – er en sofa som ganske riktig er fri for unødvendige designgrep- og konsepter. Hva den representerer, er velutviklede proporsjoner og god sittekomfort, uten at den tar for mye plass. Vi har sofaen i butikken. Kom innom og prøv den.

Designeren, Jonas R. Stokke, er født og bor i Oslo. Han designer møbler og også en rekke andre produkter, for eksempel til teknologi-startups. Stokke er opptatt av design som skaper verdier for mennesker og spør seg jevnlig der han sitter og jobber: Hvordan skaper dette verdier – og for hvem? Den tankegangen er hans førende prinsipp.