Super-Ellipse spisebord

Ellipsebordet er en av de absolutte klassikerne innen skandinavisk møbelkunst. Ideen kom fra Piet Hein. Bruno Mathsson og Arne Jacobsen ble med på laget, og når en slik trio slår seg sammen, kan du ikke vente deg annet enn det aller beste. Nå har vi det elegante og allsidige bordet til kampanjepris.

Matematisk og estetisk perfeksjon oppsummerer Super-Ellipse spisebordet som altså finnes i tallrike varianter. Bordet er inspirert av den danske lyrikeren, matematikeren, oppfinneren og Gruk-forfatteren Piet Heins super-elliptiske rundkjøring som i sin tid løste trafikkproblemene ved Sergels Torg i Stockholm sentrum.  Buet geometri møter lett og smakfull design, og resultatet framstår både moderne, klassisk og harmonisk.

Bordserien ble lansert i hvit laminat med bein av krom. Den matte, hvite bordoverflaten er særlig motstandsdyktig overfor risser, den reflekterer lys minimalt og er lett å rengjøre. 

Kampanjen varer fra 1. september til 31. oktober i år.

Til bordet passer 7’er-stolen veldig godt. Vi har nå flere varianter til gode kampanjepriser. Her er alle bordvariantene vi kan tilby i perioden.