Nye farger og ny Montana-utstilling!

Hvert åttende år lanserer Montana nye farger til sine oppbevaringssystemer. Hyllene med den nye fargepaletten er her nå. I den anledning har vi også laget en helt ny Montana-utstilling. Kom og se.

Den nye, flotte fargepaletten gir rom for uendelige kombinasjonsmuligheter, akkurat som selve reolsystemet gjør. Fargene kan brukes sammen på kryss og tvers,  i tråd med Montanas ideologi: Making room for personality. 

Du kan finne din egen yndlingsfarge og din egen stil.

Kolleksjonen har 42 farger og seks teksturer, og er skapt i et tett samarbeid med Margrethe Odgaard. Hun er en prisvinnende dansk designer som er opptatt nettopp av å utforske fargene. Ønsket har vært å utvikle farger som er eviggyldige, og altså holder i alle år, både for dem som kjøper Montana og i Montanas eget univers. 

Fargene er også gitt seks ulike teksturer (overflater). Teksturene forsterker opplevelsen av fargene der de spenner fra det bløte til det ru. Ønsker du å kombinere farger i et oppsett, er det viktig å være bevisstpå hvilken tekstur hver farge har, slik at resultatet blir som ønsket.

Du kan se og bestille Montana med de nye fargene i butikken vår nå. De nye fargene erstatter de gamle, men Montana har en 10 års farge-suppleringsaranti. Så trofaste Montana-kunder er sikret når det gjelder å skape akkurat den stemningen de ønsker i de ulike rommene. Hjemme eller på kontoret, og alltid med god design og ordentlig håndverk.

Montana_New_ColourBlocks_Overview_2019.jpg