Sommer under åpen himmel

SHM7133-900x450.jpg

Hva er bedre enn sommer under åpen himmel, tenker vi. Både ute og inne har vi derfor fylt opp med møbler som gir et godt liv utendørs og som tåler at sola ikke alltid skinner. 

Sommer her langt mot nord, minner ikke om forholdene andre hagemøbler er konstruert for. Derfor bærer du med deg puter inn og ut, og setter møblene innendørs når vinteren nærmer seg. Ikke slik med Sundays. Sundays betyr norske designere kombinert med norsk produksjon, noe som gir møbler utviklet og konstruert for vårt vær. Flotte er møblene også.

Fra Danmark kommer Skageraks møbler, med et design som treffer den tidløse balansen mellom nordisk nostalgi og moderne enkelthet. Dette er møbler som er vakre når de står for seg selv, og som inviterer til hyggelig lag og fellesskap når de settes sammen.

Fri Forms terrassemøbler er designet i Sverige på 1960-tallet, Det klassiske sortimentet kjennetegnes av høy kvalitet, har vel gjennomtenkte detaljer og representerer kontinuitet i både form og farger. Med en spisegruppe eller en lenestol fra Fri Form kan du se fram til mange gode timer utendørs.

Møblene til Cane-line skaper drømmestedene,  plasser for hyggelige gjester, for å kjenne på morgenbrisen eller nyte  sommerkvelden. Cane-line tenker kontinuerlig på nyskapende teknologi og komfort i produktene sine, og produserer møbler med omsorg for både mennesker og miljøet. Deres hagemøblementer skal gi maksimal komfort og minimalt med vedlikehold. 

Fiam er en av våre andre bestselgere. Den italienske leverandøren har alltid stått for entusiasmen og omsorgen for detaljene til en familiebedrift. Sitt ned, slapp av, pust inn den friske luften – og føl deg vel i møblene herfra, eller fra en av våre andre gode leverandører.

Som for eksempel Fatboy, med sine beanbags, benken Attackle! eller den supersolide hengekøyen med plass til både to og tre.

v02_83307BAB164769A0E38BFC48D2BCFD8C.jpg