Nye utemøbler for godt liv

Ethvert møbel har sin historie, sin funksjon, sin design – og sin måte å framstilles på. Nylig var vi til stede på Stockholm Furniture & Light Fair og Stockholm Design Week for å se siste nytt og studere hva som skjer innenfor innredning og møbler. Vi falt blant annet for flere nye utemøbler.

En tydelig tendens på messen var bruken av tre, og gjerne mørkt tre. Det var generøs  anvendelse av farger fra en bred palett, og ikke så mye som gikk i hvitt, sort og grått. Og det var spennende nyheter, ikke minst innen hagemøbler nå når den sesongen står for døren. Cane-Line presenterte et stilrent og på alle måter innbydende utekjøkken. Mens Muuto pakket ut sin første serie av utendørs møbler, Linear Steel designet av Thomas Bentzen. Her forenes funksjonalitet, lang levetid og rene linjer i et moderne uttrykk. 

 Det er sånne møbler som hjelper til å forlenge tiden vi kan bruke utendørs med familie og venner.