Montana Free er her

IMG_1453.JPG
IMG_1465.JPG

Bredgade strekker seg østover fra Kongens Nytorv. Den rommer auksjonshus, gallerister, paleer og møbelforhandlere, i det hele tatt husrekker av staselighet. Her har Carl Hansen sin flaggskip-butikk. Her har Montana åpnet sitt København-showroom. Under 3 Days of Design presenterte Montana fargerike rom,  fantasirikt møblert og dekorert, med tanke på både hjem og kontorlokaler.

Og her gikk dørene opp for nyheten Montana Free. Den ble presentert for forsamlingen av Montanas Veronica Gundersen, som hver uke kan møtes i vår butikk, og som har inngående kjennskap til reolsystemenes muligheter.

Montana Free er lett å sette sammen og nesten uimotståelig mobil. Hyllene kommer i fire farger og panelene i åtte. Reolsystemet består av 12 faste oppstillinger som varierer i størrelse og funksjoner. Bestillingen er sendt. Like over sommeren har vi Montana Free i hus i Madlakrossen.