Feirer seks tiår med PHs klassikere

ph copy.png

Den svært innflytelsesrike og dristige designeren og arkitekten Poul Henningsen satte sitt markante preg på  dansk design. Han skapte en arv som forblir integrert i Louis Poulsens arbeid for å forme lys. Nå er jubileumsutgavene her.

PH omdefinerte moderne belysning for alltid i 1958 ved å designe lampene PH 5, PH Artichoke og PH Snowball.  Louis Poulsen feirer gjennombruddet og det ikoniske designet ved å lansere PH Artichoke i børstet messing og PH 5 og PH5 Mini i blankt kobber for første gang. PH Artichoke kommer i jubileumsutgave med PHs signatur inngravert og pendlene nummerert. Denne versjonen er i salg fram til 31. desember.

Med lys er det enkelt og greit slik, vi trenger det. Lys skaper trivsel. Lampene til Louis Poulsen er kommet til i en del av verden med lyse netter og mørke vintre. Poul Henningsen hadde akkurat disse grunnleggende forholdene i tankene da han bestemte seg for å skape en blendefri lampe. Med sitt ikoniske treskjerm-system tok Henningsen kontroll over lyset, og endret hvordan vi former det.

 Så hva er vel bedre nå, i årets mørkere dager, enn mer lys