Begeistret over nyheter

IMG_1493CROP.jpg

Det er ingenting som slår Danmark om du ønsker et smart og attraktivt møbeldesign. Dermed er det også den naturligste sak av verden at 3 Days of Design arrangeres i København. De siste gjestene har akkurat reist hjem. Men i andre del av forrige uke samlet denne årlige designfesten forhandlere, designere og arkitekter, journalister, bloggere, entusiaster og generelt skuelystne. Vi var der også. Med hele staben av Haukaas-ansatte. Og med ønske om å kunne presentere møblene og deres funksjoner, og å kunne fortelle bakgrunnshistoriene deres, best mulig for våre kunder når vi kom hjem igjen.       

IMG_1505.JPG

Vi strenet mellom showroom og butikker, og opplevde nye, inspirerende konsepter innen møbel og belysning, interiørdesign og livsstil, fra de viktigste aktørene i Danmark. De som altså også er våre viktigste leverandører.

Vi har både sett nyhetene og gått grundig gjennom mange av møblene som finnes i butikken fra før, og vi har hørt hvordan og hvorfor de ulike møblene ble til. Alt dette er av stor interesse for kundene, sier Mark Ronald Birkeland.

Noen av nyhetene er allerede i butikken, andre er på vei. Noe skal vi se fram til i lengre tid.

Jeg ble begeistret over noen nye hagemøbler fra Carl Hansen. Neste år ser vi dem i butikken vår, forteller Emma Selvåg Larsen.

Ekspedisjonen handlet om å styrke et veldig godt team av ansatte, og øke den samlede kunnskapen, erfaringen og formidlingsevnen til hele gjengen.

Det mest positive var at vi var sammen om dette, om reisen, opplevelsene, møtene med nyhetene. Det er begeistring vi tar med oss hjem til Stavanger, sier Jarl O. Pedersen.