Haukaas søker butikkmedarbeider

Haukaas Møbler og Interiør har som ambisjon å formidle det beste innen skandinaviske håndverks- og designmøbler. Nå søker vi en medarbeider til en stilling tilsvarende cirka 50 prosent i vår gode stab. Kjenner du deg igjen i teksten under, blir vi glad om du tar kontakt med oss.

Arbeidsoppgaver

Vi vil knytte til oss i en stilling på om lag 50 prosent en butikkmedarbeider som har sans og interesse for design og som liker å jobbe med mennesker. Hos oss bidrar du med butikksalg, men også rådgivning i forbindelse med hjemmebesøk. Du veileder og inspirerer kunder. Rydding, vareeksponering- og påfyll er også blant oppgavene. Våre ansatte jobber annenhver helg.

Kvalifikasjoner

Du har erfaring med butikksalg, og det en fordel om du har bransjebakgrunn fra designmøbler eller boliginteriør. Du tar selvstendig ansvar, er opptatt av design og kvalitetsmøbler og behersker engelsk muntlig.

Personlige egenskaper

Du er en dyktig selger og har en genuin entusiasme for å jobbe med design. Du er utviklingsorientert, nysgjerrig og har kontinuerlig lyst både til å lære og å dele. Du går den ekstra milen for kunden. Samtidig er du en positiv kraft i det interne miljøet, serviceinnstilt, lojal og samvittighetsfull.  

Vi tilbyr

Hyggelige kolleger venter den riktige kandidaten. Staben er nedpå og dedikert, men vil svært gjerne løfte kunden. Arbeidsdagen er mangfoldig. Haukaas er i god stand og utvikling, og det er fine sjanser for å prege vår videre utvikling og resultater. Vi holder til i romslige lokaler i Madlakrossen, Stavanger. Du får muligheten til å jobbe med internasjonale varemerker. Og med kunder som vi liker og synes det er verdifullt å arbeide for.

Hvordan søke

Hvis dette svarer til dine ønsker, evner og ambisjoner, kan du søke på stillingen slik:

Send oss din CV med referanser, og skriv en kort tekst der du forklarer hvordan du kan være verdifull for Haukaas og våre kunder. Bruk adressen stavanger@haukaasmobler.no
Har du spørsmål som ikke er besvart her, kontakt gjerne Jarl O. Pedersen, jarl.ove@haukaasmobler.no  (996 29 613).

Søknadsfrist 27. juni  
Tiltredelse i juli-august 2018.

22904677_1506206059467258_6961516771339874743_o.jpg