Møbler til jul? Bestill nå.

Noen sofaer har noe helt spesielt ved seg. LK Hjelles Niu er en virkelig deilig sofa som kan kombineres på veldig mange måter. Prisvinneren Niu er designet av Hallgeir Homstvedt og inspirert av en boks som åpner seg og byr på et glimt av hva som befinner seg på innsiden.  På katalansk betyr ”niu” et ”rede” og det er nettopp hva Horntvedt har skapt: En sone som er skjermet fra omgivelsene med høye vegger, en innside fylt av myke puter og en deilig dybde som er til for å deles. 

Niu er en modulsofa og presenteres i to hovedmodeller, en halvannen seter og en toseter. Når disse tilbys med og uten armlener, og med og uten rygg, er variasjonene og mulighetene mange.

Hjertelig velkommen inn for å  se og prøve både denne sofaen og andre moderne og på samme tid klassiske skandinaviske møbler nå når det nærmer seg jul.

Uten navn.png