Velkommen til Asplund

Vi ønsker en ny flott leverandør av møbler og tepper velkommen til Haukaas. Vi er glad for å kunne presentere Asplund i butikken vår. 

asplund_mood_2_palais_royale_white_stained_Oak_p2.jpg

Og Asplund har nyheter selv også. Som spisebordet Palais Royal designet av Anya Sebton og Eva Lilja Löwenhielm for ASPLUND Collection 2018. Bordet inngår i serien The Palais, tuftet på historisk inspirasjon (tenk  paleer med søyler, paneler og pidestaller) og leken eleganse. I kolleksjonen finner du en bordserie som ble kåret til årets svenske møbel av magasinet Sköna Hem. 

 – Et bra bord, det er et bord som ikke konkurrerer med rommet, men tilfører funksjon og en vakker form – et møbel du vil leve med lenge, sa Anya Sebton til DN2 tidligere i år.

 Asplund produserer sine møbler i Sverige, og ble etablert i 1990 av to brødre, yes, the Asplunds, under navnet Asplund Gallery.  Asplunds filosofi har alltid vært å skape rene, vakre linjer. Tidløs kvalitet, rett og slett.