String – hyller til et hvert rom

String er hyllesystemet som kan skreddersys for ditt hjem og dine ønsker. Og med en fleksibilitet som gjør at String passer like godt på kjøkkenet som i stuen, på kontoret som i gangen. I år kommer flere nyheter.

String lanserer flere nye produkter i 2018. Spjut – eller spyd på norsk - finnes i fargene hvitt, grått og svart, og kan blant annet romme glassene dine. Flaskstället – flaskestativet - hjelper deg med å holde orden på nettopp flaskene dine, og er også i hvitt, grått og svart. Mens Galge, i samme formspråk som gavlene, henger fra en metallstang fra Sting+ og skaper harmoni både i gangen og i skapet.

Dessuten lanseres to nye versjoner av klassiske String Pocket, i oljet teak og oljet røkt eik. Treslagene gir det minste medlemmet i String-familien et elegant uttrykk. Nytt vil også et skap med speildører være. 

String.png