Veronica og Montana hver fredag

Hver fredag føler vi oss privilegert. Da er Veronica hos Haukaas, klar til å vise fram alle mulighetene i Montanas hyllesystem.  Hun kan hjelpe deg med å tegne din egen Montana-innredning, hun kan forklare og inspirere. Montana, med sine ulike dybder, moduler og fargevalg, og sin ulike bruk, på badet, i gangen, i stuen, som skjenk, tv-benk eller bokhylle, kjenner hun ut og inn.

Veronica er i butikken alle fredager i januar og februar med unntak av 16.2.

Da Peter Lassen utviklet Montana lå det et gjennomtenkt matematisk og filosofisk prinsipp bak.  De matematiske beregningene er komplekse og basert på 5,7 cm, men filosofien er til gjengjeld enkel: Alle elementer i Montanas univers skal kunne kombineres i det uendelige og være praktiske, vakre, holdbare og uavhengige av skiftende moter. Slik har det vært siden 1982, og slik fortsetter det å være.