Januarsalg med mange gode tilbud

10 prosent bestillingsrabatt på alle møbler og på belysning. Og dessuten muligheten til å gjøre flere andre ekstra gode kjøp på utstillinger. Av stoler og lamper og bord. Eller kanskje du aller mest har lyst på en sofa i det nye året?

Det tradisjonelle januarsalget til Haukaas fortsetter. Det betyr også at du, så langt tilbudet rekker,  kan velge deg en av våre flotte utstillingsmodeller. De selges med 20-40 prosent rabatt.

Det er altså store og gode penger å spare. Det skal også være lett å handle hos oss. Derfor har vi langåpent hver dag i januar. Og du parkerer rett utenfor døren.

Januarsalget er mer enn et vanlig salg. Det er både en tradisjon og et begrep. Og en måte å presentere det beste av den moderne og klassiske skandinaviske møbelkunsten.  Og når julen og januar er over, er også årets største salgsperiode omme. Så benytt gjerne sjansen nå, og kom innom for å se hva vi har, hva som kan inspirere deg, og for en god snakk om møbler og innredning.