15 prosent på alle møbler fra Varier

peelfoot1_61297_355x355.jpg

Det sies gjerne at design er 98 prosent sunn fornuft. Forskjellen finnes i de siste to prosentene. Når disse har magien som tilfører livene våre noe ekstra, kan vi ikke leve uten dem, uttaler Olav Eldøy.

Møbeldesigneren fra Stort har vunnet flere priser – blant annet for recliner-stolen Peel som produseres av Varier Furniture og leveres i stoff og skinn. Har du sett når noen klarer å skrelle en appelsin slik at skallet blir som en lang spiral? Denne formen var inspirasjonen da Eldøy designet Peel i 2002. Det er et unikt design - for et møbel med en unik sittekomfort.

Vippemekanismen kan reguleres etter kroppsvekten slik at stolen følger dine bevegelser. Peel snor seg beskyttende rundt kroppen din og blir et naturlig hvilested i hjemmet. I Peel sitter du utrolig godt. Samtidig er altså stolen lovprist for fasongen og uttrykket. Dette er skandinavisk design på sitt beste. Og det er mye mer å si om stolen også. Men det fineste er å prøve den selv – du finner den på vårt januarsalg