Prisvinner med rabatt

Tailor menu.jpg

Danmark har nettopp, fra scenen i Folketeatret i København, delt ut sine designpriser for 2017. Bo Bedres pris for ”Årets møbel” gikk til denne sofaen, Tailor. Den er designet av Rui Alves og produsert av Menu.

Vi tilbyr sofaen i vår butikk med en introduksjonsrabatt på 20 prosent.

Du kan se og prøve den nå, akkurat slik vi har sett den både i København og i Oslo de siste dagene, underveis på tur for å følge trender og tendenser foran en designhøst der en rekke leverandører kommer med spennende nytt. Og i dette bildet er altså Tailor en sofa som skiller seg ut.

Vi siterer juryen: ”Tailor er et møbel som er like vakkert bakfra som forfra. Et formfullendt bud på vår klassiske, skandinaviske møbeltradisjon, men med en samtidig vri. Sofaen er knivskarp, og treffer både yngre og eldre med sin estetikk. Man forstår møbelet i samme øyeblikk som man ser det. Slik sett er designet svært enkelt og ærlig.”