Hästens oppfyller drømmer

Å våkne etter en god natts søvn – det er en deilig følelse, det er noe du tar med deg inn i og gjennom dagen. Og det er hva Hästens er til for.

Før Thomas Alva Edison oppfant lyspæren, før Graham Bell pønsket ut telefonen og før Henry Ford fikk verden til å rulle fortere, ble Hästens etablert.  Året var 1852 og den gang laget selskapet hestesaler. Sommeren 2017 handler det fortsatt om håndverk – sammen med stoltheten og dedikasjonen som må til om man ønsker å lage verdens beste senger.

Noe er her for å vare, som Hästens. Heldigvis.

Tenk over det. Vi sover i gjennomsnitt i 26 år. Det er gjennom søvnen vi finner hvile,  nullstiller kropp og sjel og legger noe av grunnlaget for et aktivt og sunt liv. Slik sett er sengen vårt viktigste møbel.
I Haukaas er vi stolte over å forhandle Hästens. Hver seng er håndlaget. Hver detalj skal være perfekt. Materialene er naturlige og nøye utvalgt: Hestehår, som er allergifritt. Bomull, som er myk og sterk. Varm ull, komfortabel lin og en solid treramme av furu.

Drømmer du om en ny seng? Kom innom Haukaas og prøv Hästens. La kroppen din velge. Investerer du i en Hästens før 27. august, får du toppmadrassen med på kjøpet. Dette gjelder for flere av modellene.

Sover du bedre, lever du bedre, tenker vi.