Niu - en sofa å dele

Noen sofaer har noe helt spesielt ved seg. Den særegne kvaliteten kan eksempelvis springe ut av ideen, av formen, av håndverket eller av finishen. Når LK Hjelle presenterer sofaen Niu, designet av Hallgeir Homstvedt, har veldig mye falt på plass. Ta svært gjerne turen innom oss for å se og prøve sofaen som nå etterspørres både av private og offentlige kunder.

Inspirasjonen er en boks som åpner seg og byr på et glimt av hva som befinner seg på innsiden. På katalansk betyr ”niu” et ”rede”, og det er nettopp hva Homstvedt ønsket å skape: En sone som er skjermet fra omgivelsene, med høye vegger, en innside fylt av myke puter og en deilig dybde som er til for å deles. Niu er en modulsofa og presenteres i to hovedmodeller, en halvannen seter og en toseter. Når disse tilbys med og uten armlener, og med og uten rygg, er variasjonene og mulighetene mange. Modulene kan kombineres og settes sammen akkurat slik du ønsker, og slik en fugl samler sitt rede, bit for bit.

Sofaen finnes i flere stoffer og i hud og er rik på detaljer, LK Hjelle mottok prisen Årets produkt for Niu under Designkonferansen 2017. Vi gratulerer Hallgeir Homstvedt med å ha designet en virkelig komfortabel sofa.