En god kopp kaffe

Å besøke en butikk for møbler og interiør skal være som å stige inn i et godt hjem med rom å trives i. Hos Haukaas er det en sofakrok med utsikt mot Stokkavatnet. Her er spisestuer og myke senger og et egg av en lenestol under en stålampe. Skap og skjenker, tepper og taklamper. Her er lys som gir liv, former og komfort å kjenne seg vel i. Her er design som er klassisk og moderne på samme tid.

Da er det bare en god kopp kaffe som mangler. Den skjenker vi svært gjerne opp til deg. Så kan du ta koppen med deg på tur i lokalene våre i Madlakrossen ved Amfi Madla, eller du kan sette deg ved et bord slik at vi kan få oss en prat. Om ekte håndverk, om skandinaviske møbler i lyse tresorter, om alle disse designer-ikonene, Wegner og Jacobsen og deres arvtakere i dag, og hva de alle sammen skapte og skaper.

På Hinna i Stavanger fantes en gang på 30-tallet et snekkerverksted. Der tegnet og produserte Harald Haukaas møbler på bestilling. Dagen kom, det gikk et drøyt tiår, da han kunne åpne butikk også. ”H. Haukås Møbelforretning” sto det på skiltet. 

Skiltet har vi ennå, du ser det like innenfor dørene våre. Og når vi åpner disse dørene handler det om det samme som den gang. Våre kunder skal inspireres og kjenne seg hjemme hos oss. De skal møte et smil og et engasjement. Treffe fagfolk som vet at et flott møbel, akkurat som et smykke eller en klokke, er noe som har verdi fra generasjon til generasjon.

Samtidig som vi står i denne historien og tradisjonen, er vi oppdatert og opptatt av alt det nye, og har innsikt i hva som rører seg hos dagens designere og møbelfabrikker. Når vi nå lanserer vår nye hjemmeside ønsker vi å dele av denne innsikten og gi deg en god dose inspirasjon. Vi håper du vil oppleve siden som imøtekommende, informativ og interessant og enkel å navigere i. For oss er hjemmesiden og våre aktiviteter på Facebook og Instagram en del av kundetjenesten. Vi har lyst til å fortelle siste nytt og vi ønsker å svare på de spørsmålene du måtte ha.

Av akkurat samme grunn sender vi nå ut et sommerlig nyhetsbrev til våre gode kunder og kontakter. Det er det aller første, og vi har planer å følge opp når vi har noe på hjertet av nyheter, godbiter og kampanjer. Vi håper du har lyst til å motta brevet vårt i tiden framover. Ønsker du det ikke, kan du når som helst avregistrere deg her. 

Møblene våre vil du alltid ha med deg. Og vi er aldri langt unna, vi heller.

Velkommen til en god kopp kaffe!