Dansk design på hjul

bolling-tray-table-oak-grey.jpg

Brødrene Krüger har en lidenskap for tre – for orginalitet og ærlighet i kreative samarbeid som resulterer i estetiske opplevelser. Bølling Bakkebord, serveringsbordet på hjul, gir akkurat den rette følelsen.

Serveringsbordet kan leveres i bøk, valnøtt og eik og de to platene til bordet kan likeledes finnes i ulike farger. Variantene er altså mange. Noen riktig fine kombinasjoner har vi selv inne.

Der er selvfølgelig en historie her. I 1963 besluttet arkitekt Hans Bølling seg for å lage et enkelt, funksjonelt og vakkert bord. Da han var ferdig, sto Bølling Bakkebord der.  Det produseres i snekkerverkstedet til Brdr. Krüger, og har flere bruksområder. Det kan stå ved en lenestol eller en sofa. Her kan du sette et glass med kald drikke, eller en kaffekanne og noen kopper. Legge fra deg en bok. Eller rett og slett pynte med en adventsstake.