Louis Poulsen i høstmørket

ph-3-3-amber-coloured-glass-pendant_limited-edition-2017_louis-poulsen.jpg

Noen designere skiller seg definitivt ut fra mengden. Enkelte av dem presenterer vi i serien Haukaas Ikoner, og blant disse finner vi designere som har samarbeidet med belysningsprodusenten Louis Poulsen, som Arne Jacobsen og Poul Henningsen. Når høsten nå drar mørket omkring oss, er Louis Poulsen et svar.

Louis Poulsen hyller nettopp Henningsen og arven etter ham denne høsten med å lansere et begrenset antall av hans PH 3 1/2-3-pendel, som opprinnelig ble designet i 1926. Med ravfarget glass og et oppheng i messing er den eksklusive pendelen tilgjengelig for designentusiaster i to måneder, fra 1. november til 31. desember.

Det ravfargede glasset gir et mykt, blendefritt lys som skaper hygge. Det er det jo tid for nå.