Snøfnugg, hjerter og stjerner

Le Klint lyser opp i julen med hjerter, stjerner og årets nyhets, virvlende snøfnugg.

LE_KLINT_Sno_flakes_solo.jpg

Le Klint produserer danske designlamper og når julen er her, er det samtidig rette tiden for å pakke ut Love & Light Collection. Da dukker julehjertene fram. De er inspirert av vår tradisjon med flettede julekurver, og lyser flott opp i vinduene. Hjertene er flettet i det samme kvalitetsmaterialet som Le Klints verdenskjente håndbrettede lampeskjermer, og inngår i en samling med mange varianter, også funklende stjerner, og nå, som årets nyhet, snøfnugg.

Snowflake er som snøfnugg dalende ned til jul og designet av Tine Mouritsen. Hun hentet sin idé fra årets første snøfall og sin store kjærlighet til juletiden. Både hjerter, stjerner og snøfnugg kommer i en robust innpakning som gjør at du fint kan ta fram lampene år etter år. For hver solgte Snowflake, hjerte eller stjerne, donerer le Klint en sum til veldedige formål.