Vi kommer gjerne hjem til deg

Det dreier seg om kunnskap og om å se når vi tilbyr å komme på hjemmebesøk for å gi råd om de gode løsningene som gir rom å trives i.

Det dreier seg også om respekt, for din families historie, for arvestykker og møbler du er spesielt glad i. Fornye og bevare, fortid og framtid, med andre ord. Se nye løsninger, der himmelretninger og lys, utsikt og rommenes fasong, spiller inn. Her og nå, eller i det lange løpet etter hvert som hjemmet tar form og utvikles.

Kanskje du kjenner på ønsket om å gjøre stua ny. Kanskje du vil benytte noen av rommene dine bedre. Kanskje flytter du fra hus til leilighet og skal begynne om igjen.

Dette er prosesser, samarbeid, samtale, deltagelse – som vi vil gjøre vårt for at skal være ganske så inspirerende.

Ønsker du et uforpliktende hjemmebesøk, ring oss gjerne på 51 59 97 40 eller kontakt oss på stavanger@haukaasmobler.no

Hästens oppfyller drømmer

Å våkne etter en god natts søvn – det er en deilig følelse, det er noe du tar med deg inn i og gjennom dagen. Og det er hva Hästens er til for.

Før Thomas Alva Edison oppfant lyspæren, før Graham Bell pønsket ut telefonen og før Henry Ford fikk verden til å rulle fortere, ble Hästens etablert.  Året var 1852 og den gang laget selskapet hestesaler. Sommeren 2017 handler det fortsatt om håndverk – sammen med stoltheten og dedikasjonen som må til om man ønsker å lage verdens beste senger.

Noe er her for å vare, som Hästens. Heldigvis.

Tenk over det. Vi sover i gjennomsnitt i 26 år. Det er gjennom søvnen vi finner hvile,  nullstiller kropp og sjel og legger noe av grunnlaget for et aktivt og sunt liv. Slik sett er sengen vårt viktigste møbel.
I Haukaas er vi stolte over å forhandle Hästens. Hver seng er håndlaget. Hver detalj skal være perfekt. Materialene er naturlige og nøye utvalgt: Hestehår, som er allergifritt. Bomull, som er myk og sterk. Varm ull, komfortabel lin og en solid treramme av furu.

Drømmer du om en ny seng? Kom innom Haukaas og prøv Hästens. La kroppen din velge. Investerer du i en Hästens før 27. august, får du toppmadrassen med på kjøpet. Dette gjelder for flere av modellene.

Sover du bedre, lever du bedre, tenker vi.

Niu - en sofa å dele

Noen sofaer har noe helt spesielt ved seg. Den særegne kvaliteten kan eksempelvis springe ut av ideen, av formen, av håndverket eller av finishen. Når LK Hjelle presenterer sofaen Niu, designet av Hallgeir Homstvedt, har veldig mye falt på plass. Ta svært gjerne turen innom oss for å se og prøve sofaen som nå etterspørres både av private og offentlige kunder.

Inspirasjonen er en boks som åpner seg og byr på et glimt av hva som befinner seg på innsiden. På katalansk betyr ”niu” et ”rede”, og det er nettopp hva Homstvedt ønsket å skape: En sone som er skjermet fra omgivelsene, med høye vegger, en innside fylt av myke puter og en deilig dybde som er til for å deles. Niu er en modulsofa og presenteres i to hovedmodeller, en halvannen seter og en toseter. Når disse tilbys med og uten armlener, og med og uten rygg, er variasjonene og mulighetene mange. Modulene kan kombineres og settes sammen akkurat slik du ønsker, og slik en fugl samler sitt rede, bit for bit.

Sofaen finnes i flere stoffer og i hud og er rik på detaljer, LK Hjelle mottok prisen Årets produkt for Niu under Designkonferansen 2017. Vi gratulerer Hallgeir Homstvedt med å ha designet en virkelig komfortabel sofa.