Nye farger og ny Montana-utstilling!

Hvert åttende år lanserer Montana nye farger til sine oppbevaringssystemer. Hyllene med den nye fargepaletten er her nå. I den anledning har vi også laget en helt ny Montana-utstilling. Kom og se.

Den nye, flotte fargepaletten gir rom for uendelige kombinasjonsmuligheter, akkurat som selve reolsystemet gjør. Fargene kan brukes sammen på kryss og tvers,  i tråd med Montanas ideologi: Making room for personality. 

Du kan finne din egen yndlingsfarge og din egen stil.

Kolleksjonen har 42 farger og seks teksturer, og er skapt i et tett samarbeid med Margrethe Odgaard. Hun er en prisvinnende dansk designer som er opptatt nettopp av å utforske fargene. Ønsket har vært å utvikle farger som er eviggyldige, og altså holder i alle år, både for dem som kjøper Montana og i Montanas eget univers. 

Fargene er også gitt seks ulike teksturer (overflater). Teksturene forsterker opplevelsen av fargene der de spenner fra det bløte til det ru. Ønsker du å kombinere farger i et oppsett, er det viktig å være bevisstpå hvilken tekstur hver farge har, slik at resultatet blir som ønsket.

Du kan se og bestille Montana med de nye fargene i butikken vår nå. De nye fargene erstatter de gamle, men Montana har en 10 års farge-suppleringsaranti. Så trofaste Montana-kunder er sikret når det gjelder å skape akkurat den stemningen de ønsker i de ulike rommene. Hjemme eller på kontoret, og alltid med god design og ordentlig håndverk.

Montana_New_ColourBlocks_Overview_2019.jpg

Sommer under åpen himmel

SHM7133-900x450.jpg

Hva er bedre enn sommer under åpen himmel, tenker vi. Både ute og inne har vi derfor fylt opp med møbler som gir et godt liv utendørs og som tåler at sola ikke alltid skinner. 

Sommer her langt mot nord, minner ikke om forholdene andre hagemøbler er konstruert for. Derfor bærer du med deg puter inn og ut, og setter møblene innendørs når vinteren nærmer seg. Ikke slik med Sundays. Sundays betyr norske designere kombinert med norsk produksjon, noe som gir møbler utviklet og konstruert for vårt vær. Flotte er møblene også.

Fra Danmark kommer Skageraks møbler, med et design som treffer den tidløse balansen mellom nordisk nostalgi og moderne enkelthet. Dette er møbler som er vakre når de står for seg selv, og som inviterer til hyggelig lag og fellesskap når de settes sammen.

Fri Forms terrassemøbler er designet i Sverige på 1960-tallet, Det klassiske sortimentet kjennetegnes av høy kvalitet, har vel gjennomtenkte detaljer og representerer kontinuitet i både form og farger. Med en spisegruppe eller en lenestol fra Fri Form kan du se fram til mange gode timer utendørs.

Møblene til Cane-line skaper drømmestedene,  plasser for hyggelige gjester, for å kjenne på morgenbrisen eller nyte  sommerkvelden. Cane-line tenker kontinuerlig på nyskapende teknologi og komfort i produktene sine, og produserer møbler med omsorg for både mennesker og miljøet. Deres hagemøblementer skal gi maksimal komfort og minimalt med vedlikehold. 

Fiam er en av våre andre bestselgere. Den italienske leverandøren har alltid stått for entusiasmen og omsorgen for detaljene til en familiebedrift. Sitt ned, slapp av, pust inn den friske luften – og føl deg vel i møblene herfra, eller fra en av våre andre gode leverandører.

Som for eksempel Fatboy, med sine beanbags, benken Attackle! eller den supersolide hengekøyen med plass til både to og tre.

v02_83307BAB164769A0E38BFC48D2BCFD8C.jpg

En isbjørn og en loungestol

isbjorn-hero-slider-desktop-20190108-a.jpg

Påske og fridager strekker seg ut foran også. Avslappende dager, kanskje med en tur til fjells eller til sjøkanten på programmet, og gjerne med litt ekstra påskepynt i bagasjen. For eksempel en flott isbjørn. Eikund, det nye lokale møbelfirmaet med navnet sitt fra Eigerøy, relanserer norske møbelklassikere. En av den dem er Isbjørn, designet av Arne Tjomsland i 1955.

Isbjørn er en av skattene som står igjen etter Tjomsland, Norges ledende designer av småskala-figurer på 1950- og 60-tallet. Han fikk inspirasjonen til trefiguren etter å ha lest polarlitteratur som barn. Det spilte nok også inn at faren, Michael, var preparant på Zoologisk museum i Oslo.

Fra Eikund kommer også Veng loungestol, som du nå kan se og prøve hos Haukaas. Eikund har pustet liv i Torbjørn Bekkens produkter. Bekken designet Veng mens han jobbet i det innovative designbyrået Rastad & Relling Tegnekontor. Stolen er høyst skulpturell, og står ut i rommet, samtidig som den er elegant.

Det er de første kapitlene av et nytt norsk møbeleventyr som er i ferd med å skrives på fabrikken fra Hellvik. Eikund velger og relanserer kvalitetsproduktene til de beste norske designerne fra gullalderen til skandinavisk design. Veng loungestol er fra 1960.

Veng-Lounge-slider-20190401-a-3.jpg