Velkommen til Åpent hus 9. november

Åpent hus.jpg

En gang i året slår vi opp dørene til alt vi har å by på. De fleste av leverandørene våre er til stede og gir gode råd. Vi skjenker kaffe og er klar til møbelprat. Vi har gode tilbud og kampanjer, og 10 prosent kundedagstilbud på alt utenom.

Årets utgave av det tradisjonsrike Åpent hus finner sted torsdag 9. november fra klokken 10.

Kom gjerne på besøk denne dagen. Også fordi vi har fornyet butikken vår. Laget nye utstillinger, samlet møbler og interiør på en ny måte. Kanskje vil du da oppdage en stol eller en lampe eller en kombinasjon du ikke har sett før.  Eller noen av høstens nyheter.

Velkommen inn, hilsen Team Haukaas,

Ingrid, Margaret, Emma, Ann Kristine, Astrid, Jarl, Mark og Ingrid B.

Louis Poulsen i høstmørket

ph-3-3-amber-coloured-glass-pendant_limited-edition-2017_louis-poulsen.jpg

Noen designere skiller seg definitivt ut fra mengden. Enkelte av dem presenterer vi i serien Haukaas Ikoner, og blant disse finner vi designere som har samarbeidet med belysningsprodusenten Louis Poulsen, som Arne Jacobsen og Poul Henningsen. Når høsten nå drar mørket omkring oss, er Louis Poulsen et svar.

Louis Poulsen hyller nettopp Henningsen og arven etter ham denne høsten med å lansere et begrenset antall av hans PH 3 1/2-3-pendel, som opprinnelig ble designet i 1926. Med ravfarget glass og et oppheng i messing er den eksklusive pendelen tilgjengelig for designentusiaster i to måneder, fra 1. november til 31. desember.

Det ravfargede glasset gir et mykt, blendefritt lys som skaper hygge. Det er det jo tid for nå.

Hästens feirer med Special Edition

Tribute_1-e1498677358601-900x444.jpg

Hästens runder 165 år, og markerer det med en Special Edition-seng: Tribute.

Hästens Tribute kan fåes i et begrenset tidsrom, fra nå og til 31. desember. Kl. 23:59 på årets siste dag avsluttes kampanjen og jubileet.

Tribute er en moderne seng i rutet taupegrått. Den er både vakker og nøytral på samme tid og passer godt både til nordiske boligtrender og til å kombineres med en rekke farger. Tribute er basert på Luxuria med BJ overmadrass.