Se høstens nyhet – sofaen Frí

Designeren Jonas R. Stokke presenterte selv høstens store nyhet fra Hjelle – sofaen Frí – under Åpent hus hos Haukaas. Dette er en sofa som byr på høy komfort og kvalitet som varer.

Sitte-sammen-red.jpg

Ideen bak Frí – ferie på islandsk – er en sofa som ganske riktig er fri for unødvendige designgrep- og konsepter. Hva den representerer, er velutviklede proporsjoner og god sittekomfort, uten at den tar for mye plass. Vi har sofaen i butikken. Kom innom og prøv den.

Designeren, Jonas R. Stokke, er født og bor i Oslo. Han designer møbler og også en rekke andre produkter, for eksempel til teknologi-startups. Stokke er opptatt av design som skaper verdier for mennesker og spør seg jevnlig der han sitter og jobber: Hvordan skaper dette verdier – og for hvem? Den tankegangen er hans førende prinsipp.

Super-Ellipse spisebord

Ellipsebordet er en av de absolutte klassikerne innen skandinavisk møbelkunst. Ideen kom fra Piet Hein. Bruno Mathsson og Arne Jacobsen ble med på laget, og når en slik trio slår seg sammen, kan du ikke vente deg annet enn det aller beste. Nå har vi det elegante og allsidige bordet til kampanjepris.

Matematisk og estetisk perfeksjon oppsummerer Super-Ellipse spisebordet som altså finnes i tallrike varianter. Bordet er inspirert av den danske lyrikeren, matematikeren, oppfinneren og Gruk-forfatteren Piet Heins super-elliptiske rundkjøring som i sin tid løste trafikkproblemene ved Sergels Torg i Stockholm sentrum.  Buet geometri møter lett og smakfull design, og resultatet framstår både moderne, klassisk og harmonisk.

Bordserien ble lansert i hvit laminat med bein av krom. Den matte, hvite bordoverflaten er særlig motstandsdyktig overfor risser, den reflekterer lys minimalt og er lett å rengjøre. 

Kampanjen varer fra 1. september til 31. oktober i år.

Til bordet passer 7’er-stolen veldig godt. Vi har nå flere varianter til gode kampanjepriser. Her er alle bordvariantene vi kan tilby i perioden.

Nye farger og ny Montana-utstilling!

Hvert åttende år lanserer Montana nye farger til sine oppbevaringssystemer. Hyllene med den nye fargepaletten er her nå. I den anledning har vi også laget en helt ny Montana-utstilling. Kom og se.

Den nye, flotte fargepaletten gir rom for uendelige kombinasjonsmuligheter, akkurat som selve reolsystemet gjør. Fargene kan brukes sammen på kryss og tvers,  i tråd med Montanas ideologi: Making room for personality. 

Du kan finne din egen yndlingsfarge og din egen stil.

Kolleksjonen har 42 farger og seks teksturer, og er skapt i et tett samarbeid med Margrethe Odgaard. Hun er en prisvinnende dansk designer som er opptatt nettopp av å utforske fargene. Ønsket har vært å utvikle farger som er eviggyldige, og altså holder i alle år, både for dem som kjøper Montana og i Montanas eget univers. 

Fargene er også gitt seks ulike teksturer (overflater). Teksturene forsterker opplevelsen av fargene der de spenner fra det bløte til det ru. Ønsker du å kombinere farger i et oppsett, er det viktig å være bevisstpå hvilken tekstur hver farge har, slik at resultatet blir som ønsket.

Du kan se og bestille Montana med de nye fargene i butikken vår nå. De nye fargene erstatter de gamle, men Montana har en 10 års farge-suppleringsaranti. Så trofaste Montana-kunder er sikret når det gjelder å skape akkurat den stemningen de ønsker i de ulike rommene. Hjemme eller på kontoret, og alltid med god design og ordentlig håndverk.

Montana_New_ColourBlocks_Overview_2019.jpg