Haukaas søker butikkmedarbeider

Haukaas Møbler og Interiør har som ambisjon å formidle det beste innen skandinaviske håndverks- og designmøbler. Nå søker vi en medarbeider til en stilling tilsvarende cirka 50 prosent i vår gode stab. Kjenner du deg igjen i teksten under, blir vi glad om du tar kontakt med oss.

Arbeidsoppgaver

Vi vil knytte til oss i en stilling på om lag 50 prosent en butikkmedarbeider som har sans og interesse for design og som liker å jobbe med mennesker. Hos oss bidrar du med butikksalg, men også rådgivning i forbindelse med hjemmebesøk. Du veileder og inspirerer kunder. Rydding, vareeksponering- og påfyll er også blant oppgavene. Våre ansatte jobber annenhver helg.

Kvalifikasjoner

Du har erfaring med butikksalg, og det en fordel om du har bransjebakgrunn fra designmøbler eller boliginteriør. Du tar selvstendig ansvar, er opptatt av design og kvalitetsmøbler og behersker engelsk muntlig.

Personlige egenskaper

Du er en dyktig selger og har en genuin entusiasme for å jobbe med design. Du er utviklingsorientert, nysgjerrig og har kontinuerlig lyst både til å lære og å dele. Du går den ekstra milen for kunden. Samtidig er du en positiv kraft i det interne miljøet, serviceinnstilt, lojal og samvittighetsfull.  

Vi tilbyr

Hyggelige kolleger venter den riktige kandidaten. Staben er nedpå og dedikert, men vil svært gjerne løfte kunden. Arbeidsdagen er mangfoldig. Haukaas er i god stand og utvikling, og det er fine sjanser for å prege vår videre utvikling og resultater. Vi holder til i romslige lokaler i Madlakrossen, Stavanger. Du får muligheten til å jobbe med internasjonale varemerker. Og med kunder som vi liker og synes det er verdifullt å arbeide for.

Hvordan søke

Hvis dette svarer til dine ønsker, evner og ambisjoner, kan du søke på stillingen slik:

Send oss din CV med referanser, og skriv en kort tekst der du forklarer hvordan du kan være verdifull for Haukaas og våre kunder. Bruk adressen stavanger@haukaasmobler.no
Har du spørsmål som ikke er besvart her, kontakt gjerne Jarl O. Pedersen, jarl.ove@haukaasmobler.no  (996 29 613).

Søknadsfrist 27. juni  
Tiltredelse i juli-august 2018.

22904677_1506206059467258_6961516771339874743_o.jpg

Montana Free er her

IMG_1453.JPG
IMG_1465.JPG

Bredgade strekker seg østover fra Kongens Nytorv. Den rommer auksjonshus, gallerister, paleer og møbelforhandlere, i det hele tatt husrekker av staselighet. Her har Carl Hansen sin flaggskip-butikk. Her har Montana åpnet sitt København-showroom. Under 3 Days of Design presenterte Montana fargerike rom,  fantasirikt møblert og dekorert, med tanke på både hjem og kontorlokaler.

Og her gikk dørene opp for nyheten Montana Free. Den ble presentert for forsamlingen av Montanas Veronica Gundersen, som hver uke kan møtes i vår butikk, og som har inngående kjennskap til reolsystemenes muligheter.

Montana Free er lett å sette sammen og nesten uimotståelig mobil. Hyllene kommer i fire farger og panelene i åtte. Reolsystemet består av 12 faste oppstillinger som varierer i størrelse og funksjoner. Bestillingen er sendt. Like over sommeren har vi Montana Free i hus i Madlakrossen.

Begeistret over nyheter

IMG_1493CROP.jpg

Det er ingenting som slår Danmark om du ønsker et smart og attraktivt møbeldesign. Dermed er det også den naturligste sak av verden at 3 Days of Design arrangeres i København. De siste gjestene har akkurat reist hjem. Men i andre del av forrige uke samlet denne årlige designfesten forhandlere, designere og arkitekter, journalister, bloggere, entusiaster og generelt skuelystne. Vi var der også. Med hele staben av Haukaas-ansatte. Og med ønske om å kunne presentere møblene og deres funksjoner, og å kunne fortelle bakgrunnshistoriene deres, best mulig for våre kunder når vi kom hjem igjen.       

IMG_1505.JPG

Vi strenet mellom showroom og butikker, og opplevde nye, inspirerende konsepter innen møbel og belysning, interiørdesign og livsstil, fra de viktigste aktørene i Danmark. De som altså også er våre viktigste leverandører.

Vi har både sett nyhetene og gått grundig gjennom mange av møblene som finnes i butikken fra før, og vi har hørt hvordan og hvorfor de ulike møblene ble til. Alt dette er av stor interesse for kundene, sier Mark Ronald Birkeland.

Noen av nyhetene er allerede i butikken, andre er på vei. Noe skal vi se fram til i lengre tid.

Jeg ble begeistret over noen nye hagemøbler fra Carl Hansen. Neste år ser vi dem i butikken vår, forteller Emma Selvåg Larsen.

Ekspedisjonen handlet om å styrke et veldig godt team av ansatte, og øke den samlede kunnskapen, erfaringen og formidlingsevnen til hele gjengen.

Det mest positive var at vi var sammen om dette, om reisen, opplevelsene, møtene med nyhetene. Det er begeistring vi tar med oss hjem til Stavanger, sier Jarl O. Pedersen.